Cuple rapide si racorduri rotative

fitinguri

Va oferim mai multe tipuri de cuple rapide , de exemplu , ecologice și anti-picurare , pentru a fi conectate sub presiune, racorduri rezistente la acizi , sau alte lichide agresive , avand o presiune de lucru de până la PN 100 Mpa , Diam. Int. 3 -50 mm, conform standard ISO și normele AMT.

Avem o gamă largă de cuple rapide , pentru hidraulică și pneumatică , de la unele dintre cele mai mari nume de pe piata, cum ar fi PIOTTI, TEMA, CEJN, RAPID, HANSEN și BRUNING . Putem oferi , printre altele, cuple, cu sau fara supape, cu jet , cu conectare prin infiletare , cu eliminare de presiune reziduala (CEJN- pentru usurinta cuplarii , datorita temperaturilor ridicate ), precum și cuple rapide de presiune foarte mare de pana la 2000 bar! Avem chiar și un program complet de cuple rapide , în conformitate cu normele ISO.

fitinguri

Materiale folosite

Cuplele rapide pot fi livrate în mai multe modele, protejate la exterior prin electro-galvanizare , care este tratamentul aplicat suprafetelor acestor cuple . Tratamentul de suprafata se face cu Cr6 și prin urmare protejeaza mediul inconjurator dar și sănătatea personală . Alte materiale alternative pot fi : otel inoxidabil și garnituri din Nitril, Viton, EPDM si Teflon.

Conectori

Conectorii cu filet Withworth ( G ) sunt folositi din ce in ce mai des , dar și alte tipuri sunt disponibili , de exemplu, cu filete pe con : (R), NPTF, UNF, UNC sau filete metrice. Sortimentul pentru pneumatica de presiune include de asemenea filete pe con (R), racorduri furtun si stecker pentru furtun.

Presiune de lucru / PN

Presiunea de lucru / PN , este indicata pentru fiecare fiting cu factorul de siguranță 4 pentru spargere . Presiunea de lucru se referă la fitingul conectat . Vă rugăm să rețineți faptul că supra-presiunile tranzitorii pot duce la stres mecanic major în sistemul hidraulic .
Pentru indicele de cădere de presiune, a se vedea informațiile tehnice.